torsdag 11 mars 2010

Jamas uppdatering 3..


Blev inga möten för mig idag, det krockade precis med Jamas veterinärtid, men inte gör det mig nåt. Har ringt o rett det som måste redas.

Iallafall, Vi va kl 8 och lämnade Jamas hos veterinären. Idag blev det kejsarsnitt, bäbisen måste ju ut. Vi kunde ringa dit vid 11 sa dom. Så det gjorde mamma, en liten bäbis med svaga livstecken hitta dom, som de masserat och hållit varm. Så några garantier för att den överlever finns inte, men det är bara hålla tummarna och hoppas på det bästa. Vore såklart kul om det fick stanna ett fint minne av denna hemska dräktighet. Och nu finns inte längre någon chans för Jamas att få några mer. Samtidigt nu som de plockade ut bäbisen plockades också livmodern bort. Och de skulle öronmärka henne med. Så det blir ju bra.

Just ja, mamma fick ju ett pris av Valla igår, att det skulle kosta 10 000:- allt som allt, med en klump i halsen åkte vi ju till veterinären i morse, och fick priset...2000:-. Mamma var nära tårarna av lycka att det blev så billigt. Kl 14 ska vi hämta hem dom, så mamma har fixat med värmekudde, låda och sådant. Om nu det lilla livet överlever återstår då att se om Jamas tar den till sig eller om det blir en flaskbäbis. Håller tummarna för en lyckad fortsättning.

1 kommentar: