torsdag 23 juli 2009

Never ending story

Känns som jag aaaaaaldrig blir klar. Men hållt mig hemma har jag gjort i flera dar nu!!
Grejat hela dan idag med. Satte klockan på 10 i morse så jag inte sover bort hela dan och så hade jag tvättstuga kl 12. Så ut med Iza, till Lidl o köpa mjölk till kaffet och sen duscha. Efter det va klockan nästan tolv men jag fick nyckeln tidigare. Har grejat o försökt bli nöjd med den lilla lyan, ännu utan resultat. Ändringar är det men jag är fortfarande inte nöjd.

Iza gnällde på mig så jag höll på bli tokig när jag hade tvättstuga, så när jag hade lämnat in nyckeln dumpade jag den blöta tvätten innanför dörrn o tog en power walk med henne. Stanna o lukta fick hon bara göra några gånger, tänkte nu fasen ska hon få gå av sig så hon slutar gnälla, för nån 5-56 har jag inte hemma o köra upp i snoken så hon slutar gnissla!!!. Men hon har inte gnällt sen den rundan iaf, pratat har hon gjort med det hör till det vanliga.

Hängt tvätt, pratat i telefon, fixat käk, tagit spisen, flyttat grejer fram o tillbaka, bäddat rent sängen. Tror jag börjar bli senil...nu när jag skulle ta en skumgummi grej som jag brukar ha som bäddmaddrass eller vad det kallas, i sängen såg jag att jag inte hade påslakan på täcket...tänkte men så här har jag väl inte sovit? Sen kolla jag på kuddarna, "nakna" dom med ...så jag fundera lite, sen kom jag på jag tog ju av dom imorse för jag hade tvättstuga...tur man bor nära pensionärshuset, nästa flytt blir dit...hehe* Har jag tur klarar jag mig ett år till själv!!

Städat hundskåpet, skrotskåpet i köket, det va rasrisk där inne, nu är det knappt inget o jag vet inte ens vart jag har gjort av allt?!?!?

Så glömsk jag är har jag väl gjort en massa mer, men Sara kom hit för nån timme sen o tog en kaffe o några cigg med mig. Sen blev det dags för henne o rappa till affärn så hon inte blir utan cigg. Kolla på min hemmafixarsäng, eller det är bena som är hemma fixade men av vem är jag inte säker på...tur jag ska få en annan. Pratade med morbror om det, bilen ska ha dra igång den 27:e så bara vi får låna släp fixar sig ju det med. Vart jag ska göra av den jag har vet jag inte riktigt...sånt som märks.

När vi satt på balkongen frågade Sara hur många växter jag har...vet inte sa jag, jag har räknat dom men glömt hur många det va...så jag räkna dom. Höll på få chocken...ska inte ens säga hur många det var, helt sjukt!!! Trodde aldrig det va så många. Så nu får det verkligen inte komma ett blomskrälle tilla alltså!!!!!

1 kommentar: