lördag 11 juli 2009

Dagen efter

Partaj var det igår ja, hann inte mer än komma dit så började det strula...inte pga någon som bor där ska jag säga med. Men det löste sig bra sen. För en gångs skull drack jag inte bara öl, Virre o ja dela på en flaska sprit med, okryddad o inte allt för god...hm* Men den slank ner den med, mina öl vet jag inte riktigt vad som hände med, eller jo jag skulle sälja en vet jag men jag fick inga pengar, o helt plötsligt va alla öppnade o halvdruckna eller borta, men jag tycker min fylla va så det räckte ändå. Skulle byta bort mina öl mot ett par skor men det var 39or så det blev inget, hade det vart 38 hade jag bytt direkt och då hade det ju fått bli öl och mina skor, för hon måste ju ha några hon med.

Vad jag vet har jag inga luckor av igår, men det ska jag inte säga att jag inte hade för säger jag det kommer det upp nåt jag inte kommer ihåg sen iaf. Men jag är ganska virrig i nyktert tillstånd med.

Konstiga ideer blev det igår med, inte något destruktivt som med burken men inte långt ifrån...o jag kan ju inte låta bli när jag blir utmanad heller. Måste fan lägga av med sånt där.

Ska passa på säga att kommentarer vill jag jättegärna ha, men har man inget o säga om någonting är det klart man inte behöver kommentera...tänkte lite annorlunda igår men har tänkt lite på det.

Hemgång blev det med, vet inte vad klockan var riktigt. Chrille o jag traska hemåt o sen ville han sova här, no problems. När vi kommer hit o jag ska på toa, ser jag vitt glas över hela golvet, handfatet o överallt, då hade kupan till lampan lossnar, kul o städa det mitt i natten o undra vad grannarna tänkte när den small i golvet...hoppas det inte va allt för sent.

Nu på "morgonen" blev det o klä på sig o ut med Iza, chrille hängde på o sen hit o hämta cykeln o sen blev det hem för honom.

Jag har fyllt magen med knäckemacka o aprikoskräm och lyssnar på Guns N' Roses, börjar gilla dom som fan nu efter man öppnat öronen för texterna o allt är bara jävligt bra. Känner igen typ alla låtar men Jocke har ju lyssnat en del då vi bodde hemma, så det är väl därifrån man hört det, eller väl o väl ja så är det. Har massor låtar med dom så nu finns det att lyssna på ett tag iaf.

Får se hur länge man ska va bakis med då, är inte jättebakis men lite o det räcker o blir över...

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag nyfiken på vad för strul det var? Har du skrivit A får du skriva B...

    SvaraRadera
  2. Undrar om det var gott med hundmat? I love you så svetten rinner.

    SvaraRadera