tisdag 11 augusti 2009

Ihana kesä jo loppu


Nu känns det verkligen som att sommaren är slut, för nu är kollektivlivet för den här sommaren slut. Och det känns skit konstigt o som att lämna ett jävligt roligt liv bakom sig, även om man kan umgås som normala människor på dagarna men det är ju inte samma sak. Sällskap dygnet runt och en massa skratt o andra konstiga o roliga grejer.

Jag är ju uppvuxen i kollektiv o det är så jag trivs bäst har jag märkt och jag gillar att bo i min ryggsäck bara jag inte är ensam. Men skolan börjar om mindre än en vecka o dygnet måste totalvändas för min del. Och trots dålig ekonomi har jag klarat mig otroligt bra, men med viss hjälp på traven. Räkningarna har betalats som de ska o jag har ätit varje dag.

Plockat svamp har det inte blivit mycket av men iaf en gång och det va en riktigt rolig dag. Traska i skogen o njuta av det fria. Diverse nattbad och dagbad har det blivit. Loppbiten av vattnet, myggorna gillar mig inte men vattenlopporna är inte lika kräsna. Inga fästingar på mig, men en massa på Iza. Åska, strömavbrott, bråk, osv osv...

Det enda som saknas nu är att jag ännu inte åkt roller blades o det är nåt jag är sugen som fan på, men jag vill inte åka själv. Och att det är det enda som saknas vad jag kan komma på känns ju ändå som en jävligt lyckad sommar.

Finns mycket att skriva o berätta om men jag vet inte vart jag ska börja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar